Particulier

De verzekeringsadviseurs van Hoogenraad Verzekeringsadviseurs bieden iets wat heel veel andere aanbieders niet doen. Er is een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan jou alleen de meest voordelige maandpremie tonen. Ben je benieuwd wat het is?

Het is heel simpel! Wij adviseren je over verzekeringen op een hele persoonlijke en betrokken manier. Bij Hoogenraad Verzekeringsadviseurs ben je geen nummer en jouw belangen staan voor ons voorop bij alles wat wij doen. Met een eerlijke en transparante werkwijze streven wij ernaar om met al onze relaties een jarenlange relatie op te bouwen.

Wat kunnen wij voor jou doen? Graag brengen wij met jou in kaart welke verzekeringen voor jou noodzakelijk of wenselijk zijn en welke verzekeringen naast een concurrerende premie ook nog goede voorwaarden bieden. Je wilt immers bij eventuele schade niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Ook na het afsluiten van je verzekeringen kun je vanzelfsprekend op onze dienstverlening terugvallen. Je kunt ons dan ook bellen indien je vragen hebt over je verzekeringspakket, een wijziging wilt doorgeven of er onverhoopt schade is. Hoogenraad Verzekeringsadviseurs is je graag van dienst.

Onze service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgen ervoor dat veel particulieren al jarenlang tevreden klanten van ons zijn én blijven.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Informatie aanvragen