Ons team

Sander Schreve
Directeur / erkend risicoadviseur   

  

De carrière van Sander is in 1999 gestart bij de verzekeringsmaatschappij Nationale-Nederlanden in Den Haag. Bij Nationale-Nederlanden hield Sander zich bezig met zakelijke verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en construction allrisk. In 2002 heeft Sander de overstap gemaakt naar het vak van onafhankelijk assurantieadviseur. Inmiddels heeft Sander dan ook een zeer ruime ervaring met het adviseren van bedrijven en particulieren op het gebied van risicomanagement (erkend risicoadviseur Avans) en verzekeringen. De afgelopen jaren heeft Sander zich verder gespecialiseerd in de advisering van expats en Engelstalige ondernemingen. In zijn vrije tijd onderneemt Sander graag leuke activiteiten met zijn gezin of is hij te vinden langs het voetbalveld bij een training of wedstrijd van één van zijn drie zonen.
 

Margchelina Buijs
Manager binnendienst  Margchelina begon al op 13-jarige leeftijd op de schadeafdeling van Nationale-Nederlanden (waar haar vader werkzaam was) verzekeringsmaatschappij met de afwikkeling van eenvoudige schades. Na een omweg in de advocatuur is ze uiteindelijk in 2016 in de verzekeringswereld teruggekeerd als schadebehandelaar bij Van Ameyde. In 2019 maakte Margchelina de overstap naar het vak van verzekeringsadviseur. Eerst adviseerde zij ZZP’ers en VvE’s. Later kwam daar het MKB bij. Haar specialisme ligt bij de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Naast haar werk als allround adviseur studeert zij psychologie aan de universiteit en wil zij zich specialiseren in arbeidspsychologie. In haar spaarzame vrije tijd ontspant zij graag met een boek of is zij bezig met kokkerellen.

Nima Allameh-Zadeh
Adviseur binnendienstNima is al meer dan twintig jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Na 15 jaar actief te zijn geweest op het gebied van vermogensbeheer heeft Nima in 2016 de overstap gemaakt naar verzekeringsadvies. Nima onderscheidt zich als een adviseur die door het vuur gaat voor zijn klanten. In zijn vrije tijd kijkt Nima graag naar series en films.

Pascal Stumpers 
HypotheekadviseurPascal begon zijn carrière in de financiële dienstverlening ruim 20 jaar geleden bij de Rabobank. Na een aantal jaren de overstap gemaakt naar een onafhankelijke tussenpersoon. Als Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Hypothecair Planner helpt hij klanten met het verwezenlijken van woonwensen en verduurzamen van hun woning.  Voor je eerste woning, een nieuwe woning of het verhogen van je hypotheek kun je bij hem terecht.  Ook ondernemers of artsen (in opleiding) bij hem aan het juiste adres. Daarbij richt Pascal zich op het vinden van oplossingen voor zijn klanten, ongeacht hoe ingewikkeld de situatie is. 

In zijn vrije tijd is hij te vinden op het hockeyveld is hij dol op koken en tafelen met vrienden en familie

Informatie aanvragen