Zakelijk

Je bent als ondernemer dagelijks druk in de weer om van jouw bedrijf een succes te maken. Dat biedt volop uitdagingen, maar brengt ook de nodige risico’s met zich mee.

Naar alle waarschijnlijkheid is je tijd kostbaar en ligt je focus op leukere dingen dan risico’s die het voortbestaan van jouw bedrijf in gevaar kunnen brengen. Onze ervaring leert dat ondernemers veelal te weinig bij de risico’s binnen het bedrijf stilstaan. Toch is het verstandig om deze risico’s in beeld te brengen en indien nodig passende maatregelen te treffen, zodat je bij een eventuele calamiteit niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Regeren is vooruitzien!

De adviseurs van Hoogenraad & Van Loon nemen graag de tijd voor je om samen met jou in kaart te brengen welke risico’s er in jouw bedrijf spelen en welke maatregelen je kunt nemen om grip te krijgen op deze risico’s. Dit houdt overigens niet in dat voor ieder risico een verzekering wordt geadviseerd. Sommige risico’s kun je prima zelf dragen of beperken door te investeren in de juiste preventiemaatregelen.

Bij Hoogenraad & Van Loon ben je geen nummer en jouw belangen staan voor ons voorop bij alles wat wij doen. Met een eerlijke en transparante werkwijze streven wij ernaar om met al onze relaties een jarenlange relatie op te bouwen.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Informatie aanvragen